Update Residence Vinkenplein

Het is een tijd lang stil geweest op de voorgrond terwijl er hard werd gewerkt op de achtergrond. Vandaag is er nieuws over de voortgang van de bouw, de planning en de verhuurprocedure dat wij graag met u delen!

Voortgang huurappartementen

Aannemer Cordeel is inmiddels bezig met de bouw van de 3e en tevens laatste woonlaag. De oplevering van de appartementen staat vooralsnog gepland voor begin 2020.

Er zijn 13 typen appartementen waarbij de oppervlaktes variëren van 67m2 tot 141m2. Alle appartementen worden opgeleverd inclusief een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder, een balkon of loggia en een moderne keuken en badkamer.

 

Verhuurprocedure

Een lokale makelaar gaat de verhuur van de appartementen begeleiden. Wij verwachten u in november van dit jaar te kunnen informeren welke makelaar dit is en hoe de verhuurprocedure gaat verlopen.

Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni a.s. wordt de bouwplaats van Residence Vinkenplein opengesteld voor het publiek. U heeft tijdens deze dag de mogelijkheid om alvast één van de appartementen te bezichtigen.
Het bouwterrein kunt u gratis en zonder aanmelding betreden tussen 10.00 en 16.00 uur. De werknemers van Cordeel leiden u met veel plezier rond in het complex. Wij zien u graag 15 juni!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *