Start verhuur horeca-units project Residence Vinkenplein Bilthoven - Plein

Start verhuur horeca-units project Residence Vinkenplein, Bilthoven

Residence Vinkenplein in Bilthoven is een L-vormig nieuwbouwproject bestaande uit ca. 30 luxe huurappartementen, ca. 1740 m2 commerciële ruimte t.b.v horeca en een ondergrondse parkeergarage t.b.v. de huurappartementen. Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, heeft i.s.m. belegger Residence Vinkenplein het plan ontwikkeld. In juni 2018 is de nieuwbouw gestart. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

Vinkenplein
Het Vinkenplein, gelegen midden in het bestaande centrum van Bilthoven, transformeert komend jaar naar een groene dorpsbrink met Residence Vinkenplein en een bijzonder horecapaviljoen als eyecatcher(s). Het horecapaviljoen heeft een hedendaagse basisvorm en een kenmerkende vormgeving in staal en glas. Met de vernieuwing van het Vinkenplein ontstaat in Bilthoven een uniek en centraal gelegen horeca-, woon- en verblijfsgebied.

Bilthoven
Bilthoven maakt onderdeel uit van gemeente de Bilt en is centraal gelegen in de provincie Utrecht net naast de stad Utrecht. Bilthoven is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A27 en de A28. Op loopafstand bevindt zich station Bilthoven met rechtstreekse treinverbindingen naar/van Utrecht CS, Den Dolder, Baarn, Amersfoort en Zwolle. Van en naar station Bilthoven zijn er diverse busverbindingen.

Verhuur
De verhuur van ca. zes horeca-units alsmede de verhuur van het horecapaviljoen is thans gestart. De units worden casco, inclusief zonwering opgeleverd en variëren in groottes. De units bevinden zich naast elkaar op de begane grond. Het horecapaviljoen bevindt zich op het aangrenzende plein. Tevens is er de mogelijkheid tot aanvraag van een additionele vergunning voor een gedeeltelijk terras op het plein.

Informatie
Meer informatie over de commerciële units alsmede de huurmogelijkheden hiervan zijn te verkrijgen bij Carl Knegjens; Commercial Real Estate IntermediateContactgegevens:
GSM – 06 53 26 68 38
E-mail – knegjens@wxs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *