Bouw gestart van woon- en winkelproject Vinkenplein te Bilthoven

In juni 2018 is aannemer Cordeel Nederland in opdracht van belegger Residence Vinkenplein gestart met de nieuwbouw aan het Vinkenplein. De aannemer is begonnen met het maken van de ondergrondse parkeergarage. Ze passen daarbij een speciale techniek toe. Eerst worden in de grond de wanden van de garage gevormd, vervolgens wordt een waterkerende laag aangebracht en tot slot wordt de garage uitgegraven en afgebouwd. Naar verwachting zal vanaf december 2018 de vorm van het gebouw boven de grond zichtbaar worden.

Vanaf de oplevering zal het Vinkenplein de nieuwe verblijfsplek in het centrum van Bilthoven zijn. Een groen dorpsbrink met daaraan winkels, horeca en woningen. Op het plein komt een bijzonder horecapaviljoen, een echte ‘eyecatcher’.

Naast het horecapaviljoen komen aan het Vinkenplein in totaal circa 30 appartementen, circa 1400 m2 winkels en horeca, een ondergrondse parkeergarage met circa 45 parkeerplaatsen. Informatie over de toedeling van de appartementen zal enkele maanden voor de oplevering verstrekt worden.

Wilt u graag informatie ontvangen over wonen aan het Vinkenplein en heeft u zich nog niet ingeschreven op de website?

Klik dan hier.